lauantai 1. helmikuuta 2014

Aurinkoa risukasaankin, kiitos!


Päivät kuluu kauheella vauhdilla! Tuntuu, että vasta tultiin ja lomaa on vielä vaikka ja kuinka jäljellä, vaikka tosiasiassa meillä on enää vajaa kolme viikkoa lomailua jäljellä...

Meillä on ollu tää viikko oikeen vastoinkäymisten viikko. Ensinnäkin meidän jo viime helmikuussa varaamat halvat lennot Suomeen peruttiin. Ei siinä vielä mitään, löydettiin kovan työn tuloksena uudet, kuitenkin vähän kalliimmat lennot. No nyt me saatiin eilen kuulla et meille korvataan "menetetyistä lipuista" huimat 40-50€ kummallekin. Siinä meni sit ne halvat lennot.. Saatiin myös yks päivä uus sähköposti, jossa kerrottiin et nää meidän uudet, just varatut lennot peruttaisiiin kans ! Me oltiin täällä jo ihan hukassa ku ei todellakaan olla varauduttu siihen et pitää maksaa liput kolme kertaa, mut onneks asian selvittelyn jälleen se selvis väärinkäsitykseks. Jotenki mä oon kyl varautunu siihen, et 19.päivä me mennään kentälle ja saadaan kuulla ettei meillä ookkaan lentoja varattuna. (Ja joudutaan jäämään tänne. Tosi harmi.)

Me saatiin pari päivää sitten myös uusii hotellinaapureita, 4 (ylimielistä) japanilaista miestä. (tai 40, ainaki äänistä päätellen..) ongelmana tässä on nyt se et niillä ei oo minkään sortin kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan. Koko illan ne hyppää huoneessa kaljoja hakemassa ja ovia paiskomassa ja huutaen toisilleen käytävän toiseen päähän. Ne tulee yöllä hotellille taas huutaen ja pitäen hirveetä meteliä. Sit ne nukkuu pari tuntia ja seiskan jälkeen ne lähtee taas, samanlaisen metelin saattamina ja ovea pamautellen (yhtenä päivänä ovi pamautettiin 7 kertaa ennen kuin se "meni kiinni")  JA NE SANDAALIT! ONKO NIILLÄ PAKKO KÄVELLÄ NIIN ETTÄ KOKO HOTELLI KUULEE! Meistä tuntuu et nukutaan yhtä paljon kuin nekin, pari tuntii yössä. (ENÄÄ 9 yötä jäljellä täs hotellissa.....huoh.) Ollaan jo hienovaraisesti hakattu meidän ovea ja mulkoiltu ovelta niiden perään ja viime yönä pidettiin hirveetä älämölöä niiden oven takana, mut kohta otetaan järeämmät aseet käyttöön jos meno ei muutu! (Jatkuu seuraavassa jaksossa) 

Nojoo, tässähän vois annattaa vielä vaikka mistä kun vauhtiin pääsi (esim. Meidän tympeääkin tympeämmästä hotellin henkilökunnasta, jotka varastelee rahoja huoneesta) mut eiköhän tää riitä tältä erää! Me ajatellaan positiivisesti ja uskotaan, että tää huono onni oli nyt tässä ja nyt me saadaan paljon kaikkea kivaa! 

Eilen me lähdettiin illalla (väsyneinä ja raatoina) tapaamaan meidän paikallista, hihittelevää kaveria, Rilippiä ja sen kavereita Legian streetin yöhön. Ensin me käytiin pelaamassa biljardia engine Roomissa kutalla (balilaisilla säännöillä missä ei loogisesti ollu mitään järkeä...) ja sieltä jatkettiin vielä eikoniin kreisibailaamaan! Hullun tanssimisen jälkeen Rilippi vaati saada viedä meidät skootterilla takas hotellille, ettei kukaan käy meidän kimppuun tai pölli laukkuja matkalla. (Hauskin kyyti ikinä, kun kolme päällä yritetään puikkelehtia autojen väleistä!)

Ilta oli ihan älyttömän hauska ja sovittiinkin et pitää ottaa jo pian uusiks! Rilippi on aivan mahtava ihminen, se jaksaa hymyillä ja nauraa koko illan ja saa kyllä kaikki ihmiset hyvälle tuulelle!  


Keskellä Rilippi, Rilipin kaks kaveria ja me!


Smileyman

Nojoo, nyt parit skypepuhelut ja nukkumaan! 
Selamat malam jo etukäteen! ☺️

Ps. Kevennyksenä kuva japanilaisesta ryhmästä(Kiina?korea?), kun ne kaikki yrittää ängetä yhtäaikaa hissiin.... 


heehheh :D

1 kommentti:

  1. Oh no! Johan teillä on ollut vastoinkäymisii siä. Toivon mukaan lentolippuongelma on nyt sit viimeinkin ratkaistu! Ja haluun ehdottomasti sit kuulla miten tää sota jatkuu teen ihanien Japani-naapurien kans :D

    VastaaPoista