maanantai 10. helmikuuta 2014

Voi Ubud, nice to see you again!

Voi apua, tää Ubud on kyllä ihana paikka. Kaiken ton Kutan hälinän ja härdellin jälkeen on taivaallista päästä asumaan keskelle riisipeltoa, missä ainoot äänet mitä kuulee on sirkat ja sammakot!  ja meidän onni on kääntynyt! Meidän varauksessa oli käyny joku moka niin, että meidän varaamaa huonetta ei jostain syystä enää ollu saatavilla, ni me saatiin tän Villa Mandin paras, superior-huone! (10e yö henkilöltä. ÖVERIHALPAA!) tää paikka on aivan ihana. Parasta tässä on se, et aamupala (saa ite valita vaihtoehdoista mitä  haluaa) tuodaan huoneeseen sovittuna aikana. Tänään aamulla me istuttiin meidän TERASSILLA ja nautittiin kananmunia, omeletteja ja teetä. Ja hauskaa on, et me varattiin tää ihan summan mutikassa ilman karttaan katsomista ja kappas, tossa vieressä on meidän viime reissun koti, D´villa!

vähän kuvia meidän Villa Mandilta.

meidän villaa...








näkymä pihasta, riisipeltoa
 

 

Viime reissulla me tosiaan asusteltiin täällä kuus viikkoa, joten paikat tuli silloin hyvin tutuiksi. Onneks suurin osa oli edelleen ennallaan, jonkun verran oli tullu uusia putiikkeja. Eilen käytiin illalla ensi töiksemme vuokraamassa skootteri (50 000rp. päivä, 3e) millä päästään kulkemaan ympäri Ubudia. Samalla käytiin syömässä tutussa ravintolassa superhalvalla, alle euron annokset ja käytiin varaamassa Gili saarten matka keskiviikoks.

Tänään me kierreltiin kävellen ja skootterilla Ubudia. Tehtiin vielä viimeisiä tuliaisostoksia (itselle ja muille) ja käytiin Monkey Forestissa ihania apinoita moikkaamassa. Se paikka on kyllä huippu, koska ne apinat on niiiin viihdyttäviä! Jos Ubudissa tulee käymään, on Monkey Forest kyl ehdoton käynnin kohde. Siellä pitää vaan muistaa pitää tiukasti kiinni tavaroistaan, ettei apinat saa varastettua niitä. Aina siellä näkyy jonkun apinan käsissä turistien kamerasuojia ja vesipulloja :D ja banaanit kannattaa pitää laukussa, ne hyppii muuten syliin varastamaan nekin. (nimim. kokemusta on)

Lisää kuvateksti







tässä vaan, rennosti


<3


perhe <3 kaikki kaivaa kirppuja toisiltaan. kunnon rakkautta. 

Huominen päivä kuluu vielä Ubudissa. Aamupäivällä käydään ubudin markkinoilla ja kiertelemässä skootterilla läheisiä alueita. Illalla on tarkoitus lähteä ajelemaan Banglille, toiselle orpokodille.

pari kuvaa vielä. Hyvää yötä!



aivan ihana kauppa, halvalla myytiin peltipurkkeja, joita on koristeltu superhienoiks


1 kommentti:

  1. Vitsit miltä toi teen hotellinne näyttää! Vähän oon kyl kade :D

    VastaaPoista